The Studio

Heggen en hekken

Bij een tuin die met veel liefde is gecreëerd hoort een stijlvol en passend hekwerk of een natuurlijke, goed verzorgde heg.
Een tuinhek dat de poort is naar al het moois in de tuin dat u met trots kunt laten zien. Een hek dat de hoogte ingaat als u van privacy houdt, of een laag tuinhekje dat voorbijgangers een blik gunt op bijvoorbeeld uw fleurige bloemenborder. 
Een mooie heg voor nog meer groen in de tuin, als afscheiding of voor de sier, zoals een buxus die in verschillende vormen gesnoeid kan worden. Maar ook andere heggensoorten, zoals een sterke en dichte haagbeuk met zijn mooie blad of een beukenhaag met frisgroene bladeren die prachtig roodbruin worden in de herfst kunnen uw tuin versieren en/of omringen.
Of u nu kiest voor een hek of een heg, dankzij de talloze mogelijkheden zult u altijd iets vinden waarvan u met een veilig en voldaan gevoel geniet terwijl u heerlijk bezig bent in de tuin of ontspant op uw terras, veranda of stukje lekker ruikend pas gemaaid gras.


De eerste en laatste indruk

Een erfafscheiding is medebepalend voor de uitstraling van de tuin. Het is de spannende entree voor bezoekers en de veilige afsluiting van uw zorgvuldig opgebouwde tuin.

Een sierpoort geeft een luxe afwerking en laat dankzij zijn elegantie de mensen ervoor zich afvragen wat zich er allemaal voor sprookjesachtigs achter bevindt. Een rustiek hek geeft een stabiele indruk en een zeker gevoel over de verzorging van de tuin.
Erachter bevindt zich uw levenswerk en het binnentreden zal keer op keer een beleving zijn. Kortom voor een Schutting, afrastering of hekwerk bent u bij ons aan het goede adres.

  • Heg en hekwerk
  • Afrastering
  • Schutting

Lees verder over...

Bloemen en planten Water in de tuin Bestrating Tuinhuisjes en hout Tuinverlichting en electra

Neem vrijblijvend contact op!

Voor snel telefonisch contact belt u met Rämon 06-51430343. Of vul het contactfomulier in op onze contactpagina.

Loading