The Studio

Water als fundament

Water in de tuin als hoofdrol in het toneelstuk van uw kleurrijke bloemenborder. Geen afgezonderde ruimte met stromend of stilliggend water, maar een prachtige overloop naar de rest van de tuin. Een fontein in de vorm die u graag wilt zien, die water laat bewegen als een rustgevende stroom voor het oog. Gezellige, strakke of moderne waterschalen als belangrijk en passend onderdeel van het grotere geheel. Een vijver als perfecte schakel in het ontwerp van de tuin. Een groot spiegelend wateroppervlak, een strakke afwerking van natuursteen, beton of hardhout. Leven in het water, waterplanten en vissen die hun eigen wereld creëren. De beplanting eromheen, met een kleine, gezellige of strakke en moderne ruimte ertussen van steen of hout om uw ogen optimaal de kost te kunnen geven.
Water in de tuin als fundament, als rustgever, in perfecte samenwerking met de verscheidenheid aan bloemen, planten en een gezellige zitplaats om te genieten van al het moois.


Vijvers

Een goede vijver vereist een goede opzet om voor jarenlang plezier te zorgen. Het is fantastisch om een mooie vijver in de tuin te hebben.

Een prachtige vijver met verschillende waterplanten, een grote lelie die het wateroppervlak meer schoonheid geeft. Vissen die op het rammelende geluid van het voerblik nieuwsgierig onder de zuurstofplanten vandaan komen. Een zwaluw die laag over het wateroppervlak scheert om een mugje mee te pikken. Een grote, groene kikker die bij het zien van een beweging als een atleet onderduikt. Een aparte wereld waarin genoeg gebeurt.

  • Water, Steiger, Vlonder

Lees verder over...

Bloemen en planten Bestrating Tuinhuisjes en hout Heg en hekwerk Tuinverlichting en electra

Neem vrijblijvend contact op!

Voor snel telefonisch contact belt u met Rämon 06-51430343. Of vul het contactfomulier in op onze contactpagina.

Loading